یادمه تابلو پتروشیمی را باد کج کرده بود، لطفاً اگه تابلو را درست کردند یه عکس ازش بذارید ببینیم و دلخوش بشیم.
محمدرضا صاحب نسق فاروجی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی دهدشت؛
پیشرفت فیزیکی حداقل ۳۵ درصدی تا پایان سال ۹۹/ ایجاد ۱۰۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم با راهاندازی پتروشیمی دهدشت
به گزارش بام جنوب به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی دهدشت، مجمع عمومی شرکت پتروشیمی دهدشت با حضور سهامداران این شرکت در سالن همایش شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس برگزار شد.
در این جلسه، مدیرعامل شرکت پتروشیمی دهدشت به نمایندگی از هیات مدیره به بیان دستاوردها، برنامهها و چشمانداز شرکت پرداخت.
محمدرضا صاحب نسق فاروجی، با اشاره به تمرکز دولت بر انجام پروژههای نیمه تمام و خاص، خصوصاً پروژههایی مانند پتروشیمی دهدشت که در مناطق کمتر توسعه یافته قرار گرفتهاند، گفت: برنامه اصلی ما پیگیری تأمین منابع مالی از منابع داخلی هلدینگ و اخذ وامهای ریالی از بانکها به اعتبار هلدینگ خلیج فارس و اخذ وام و اعتبار از محل صندوق توسعه ملی در بخش ارزی است.
وی تصریح کرد: فعال کردن عملیات مهندسی واجرائی ورسیدن به حداقل ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی در بخشهای مهندسی، تهیه کالا، سفارش ساخت، نصب تجهیزات و ادامه عملیات ساخت و اجرای ساختمانهای غیرصنعتی از دیگر برنامههای مهم ما در سال مالی پیش رو است.
به گفته وی، تولید پلی اتیلن سنگین به عنوان ماده اولیه مورد نیاز صنایع مختلف از جمله قالبگیری بادی، قالبگیری تزریقی، تولید فیلم، ورق، روکش سیم، کابل، لوله و …، کاهش خام فروشی، جایگزینی صادرات فراورده به جای صادرات منابع اولیه در راستای اقتصاد مقاومتی و جهش تولید، افزایش درآمد کشور و خودکفایی در تولید فرآوردههای پتروشیمی، ایجاد اشتغال مستقیم برای حداقل ۲۶۰ نفر نیروی انسانی در مقاطع مختلف تحصیلی و درمجموع اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ۱۰۰۰ نفر در راستای کاهش بیکاری و رشد صنعت و ارزش افزوده حاصل از دستاوردهای راهاندازی این مجتمع پتروشیمی است.
صاحب نسق، اعلام برنده نهایی مناقصه EPC این شرکت را از مهمترین دستاوردهای مدیریتی سال ۹۸ این شرکت عنوان کرد و گفت: این مناقصه در یک فرآیند بسیار فشرده انجام شد و در نهایت با شرکتهای پتروپارس و نارگان این قرارداد در دیماه ۹۸ امضا شد. در حال حاضر نیز قرارداد فعالیتهای زودهنگام منعقد شده که پیمانکاران مشارکت در حال انجام تعهدات خود جهت جلوگیری از اتلاف وقت در خصوص مؤثر شدن قرارداد اصلی هستند.
وی با بیان اینکه اجرای پروژه از طریق فاینانس خارجی بدلیل مشکلات موجود در بحث تحریمها امکانپذیر نبود، تأمین منابع مالی از طریق منابع صندوق توسعه ملی و منابع حاصل از اعتبارشرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و از طریق منابع مالی داخلی دیگر مانند وام بانکی، و منابع ارزی ریالی هلدینگ را از روشهای تأمین مالی پروژه عنوان کرد.
مدیرعامل پتروشیمی دهدشت خاطر نشان کرد: در این رابطه طی مکاتبات با بانک تجارت موفق به اخذ موافقت اصولی بصورت سندیکایی از محل تسهیلات ارزی صندوق توسعه ملی شدیم که در این زمینه با بانکهای دیگر پیشنهاد همکاری از طرف شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس داده شده و در حال مذاکره هستیم. ضمن اینکه در بخش ریالی نیز اخذ وام و مصوبات مربوطه از طریق اعتبار صنایع پتروشیمی خلیج فارس در نزد بانکها انجام شده و بطور مثال منجر به اخذ آن از بانکهای اقتصادنوین و صادرات شده است.
گفتنی است در جلسه مجمع همچنین گزارش حسابرس نیز مطرح و صورتهای مالی سال مربوطه به تصویب رسید.
انتهای پیام/
برچسب ها :
اشتغال غیرمستقیم ، اشتغال مستقیم ، پلی اتیلن سنگین ، تسهیلات ارزی ، روابط عمومی شرکت پتروشیمی دهدشت ، سندیکا ، صنایع پتروشیمی خلیج فارس ، صندوق توسعه ملی ، محمدرضا صاحب نسق فاروجی ، مدیرعامل شرکت پتروشیمی دهدشت ، مناقصه EPC ، هلدینگ خلیج فارس ، هیات مدیره
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱