یکصد و یکمین جلسه شورای راهبردی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برگزار شد

یکصد و یکمین جلسه شورای راهبردی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با دستور کار بررسی شیوه جذب نیرو‌های اورهال، بازنگری نوبتکاری و طرح‌های نیمه تمام مسئولیت اجتماعی با حضور مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی برگزار گردید.
کد خبر : 2814
تاریخ انتشار : جمعه 10 شهریور 1402 - 17:27
یکصد و یکمین جلسه شورای راهبردی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برگزار شد

 

به گزارش بام جنوب یکصد و یکمین جلسه شورای راهبردی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با حضور برخی مدیران عامل و نمایندگان شرکت‌های پتروشیمی و دستور کار بررسی روال نوبت کاری، شیوه جذب نیرو‌های اورهال و طرح‌های نیمه تمام شورای راهبردی در سالن شهید فخری‌زاده برگزار گردید.

 

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در این نشست با تسلیت ایام اربعین حسینی و تقدیر از اقدامات شرکت‌های پتروشیمی در راه‌اندازی و کمک به مواکب برای خدمت به زائران امام حسین(ع) اظهار کرد: از خدمات ارزنده مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی در برگزاری باشکوه مراسم اربعین تشکر می‌کنم، برخی شرکت‌هایی که عضو شورای راهبردی هم نیستند در موضوع اربعین پیش قدم شدند و کمک‌های قابل توجه‌ای را به مواکب انجام دادند.

 

وی با اشاره به اقدامات محرومیت زدایی شرکت‌های پتروشیمی مانند خرید و تعمیر کولر و یخچال خانواده‌های نیازمند در فصل تابستان افزود: اقدامات ارزنده‌ای در بحث محرومیت زدایی از جمله خرید و سرویس وسایل سرمایشی مردم محروم توسط شرکت‌های پتروشیمی انجام شد، شرکت پتروشیمی‌امیرکبیر به تنهایی ۹۰۰ کولر و یخچال نیازمندان را در فصل تابستان تعمیر کرد.

 

رئیس شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی با بیان اینکه علیرغم پیگیری‌های انجام شده تا کنون گزارش رسمی از میزان پیشرفت پروژه‌های مصوب شورای راهبردی به دبیرخانه این شورا وصول نشده است، اظهار کرد: در یکصدمین جلسه شورای راهبردی، اکثریت مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی با انجام پروژه‌های عام المنفعه توسط شرکت‌ها و با نظارت مجموعه خود موافقت کردند، تا شاهد تحول در انجام پروژه‌ها، کاهش هزینه و تسریع در انجام طرح‌ها باشیم، اما تا زمانی که گزارش شفافی از میزان وجوه پرداخت شده و همچنین میزان پیشرفت پروژه‌ها به صورت رسمی اعلام نشود، امکان واگذاری پروژه به شرکت‌های پتروشیمی وجود ندارد.

 

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با اشاره به شیوه جذب نیرو‌های تعمیرات اساسی (اورهال) شرکت‌های پتروشیمی، بیان کرد: در شیوه جذب نیرو‌های تعمیرات اساسی باید اشتغال جوانان جویای کار شهرستان مدنظر قرار بگیرد. شرکت‌ها نیز حق دارند از نیرو‌های ماهر برای انجام پروژه‌های تعمیرات اساسی استفاده کنند تا با انجام صحیح کار از اتلاف زمان و سرمایه جلوگیری شود، اما بایستی دستورالعمل مشخصی با همکاری مشترک اداره کار و خدمات اشتغال، حراست ارشد و شرکت‌های پتروشیمی تهیه شود تا شاهد بروز مشکلات احتمالی و بی‌نظمی در منطقه نباشیم.

 

وی با اشاره به پیشنهاد برخی مدیران عامل برای بازنگری در زمان نوبتکاری شرکت‌های پتروشیمی، َگفت: نوبتکاری۱۲ ساعته معایب و محاسنی دارد که باید در جلسات تخصصی بررسی شود. سلامت جسم و روان نیروی انسانی که مهمترین رکن هر مجموعه‌ای است باید حفظ شود و نباید شرایط را به گونه‌ای مدیریت کنیم که نیروی انسانی متخصص به دلیل شرایط محیط کار از نظر جسم و روان در طول سال‌های خدمت متضرر شود.

 

وی در پایان گفت: جلسات کارشناسی با حضور مدیران منابع انسانی، حراست و با محوریت HSE تشکل شود تا عوامل مختلف و تأثیر نوبتکاری ۱۲ ساعته در طولانی مدت را بررسی کنند./ روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی

 

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.